fredag 6 augusti 2010

Hej du som läser min blogg! Det här är mitt första inlägg så jag har inte riktigt kommit igång med bloggandet än... Men vänta bara! Jag hade tänkt lägga upp en del foton eftersom jag fotar en del men också skriva lite... Jag har helt enkelt inte planerat så mycket än.

Jag kan ju börja med att berätta lite om mig själv. Jag heter alltså Cecilia Appelquist och är 14år. Jag älskar att spela teater och även att fota (hade tänkt visa bilder här sen)... Annars är jag väl en ganska vanlig tjej...

Tyvärr kommer jag kanske inte hinna skriva så mycket den närmsta tiden för jag ska till skåne och kommer inte hem för än nästa helg men jag tror att jag kan ta med datorn så något inlägg borde jag väl hinna med... Nu har jag nog inte mycket mer att komma med för den här gången. Ska upp typ halvsju i morgon och packa så borde nog gå och lägga mig ganska snart i alla fall, man kan tycka att jag borde ha gjort det nu istället för att sitta och slöa framför datorn men det är sååå tråkit!!! Men det är ju inte så jävla kul att gå upp halv sju heller iochförsej men skitsamma! Ha det bra!