söndag 13 februari 2011

Godmorgon bloggen! Har friluftsdag idag=bowling mellan 11 och 12 +att man måste ta en promenad=gå dit och hem, jävligt soft dag med andra ord! I eftermiddag ska jag upp till kulturskolan på UKM-möte med två till i arrangörsgruppen (de andra har valt Trysil och sånt på friluftsdagen så de kommer inte hem i tid) och sen är det drama, kul kul!

Har nog inget mer att skriva men det kommer lite bilder längre ner.
Klicka på bilderna för att se dem större (jag vet att bilderna inte alls passar ihop men det fick bli lite random såhär på morgonkvisten...)

Ha en bra alla<3dag!




Hallå bloggen! I mitt huvud finns delar av olika blogginlägg redan färdiga, det är bara det att de handlar om så många olika saker så att det blir svårt att få ihop det till ett enda, därför blir det ganska kass uppdatering här för tillfället. Men jaja, inte så intressant för er att läsa om kanske...

Nu sitter jag och tänker på våran gamla bil, den brann upp i onsdags. Låter väldigt läskigt jag vet men som tur var gick det bra och ingen blev skadad. Utom bilen då, den dog. Jättemycket dog den. Den börja typ låta konstigt när pappa var påväg ner till Skåne och när han stannade och öppnade motorhuven såg han att det bann lite och sen gick det tydligen fort som fan. Den tog självmord. Nu sitter jag och tänker på varför den bestämde sig för det. Vissa säger att ett självmord/självmordsförsök kan vara "ett rop på hjälp". Jag undrar vad den isåfall ville ha hjälp med, kanske hade den bara lite ont någonstans, i ett hjul eller något, och på grund av att den var inne i en ålderskris överreagerade den. Eller tyckte den att den inte fick vara med och bestämma tillräckligt mycket om hur den skulle köra, när den skulle få rast och sådant? Jag vet inte men lite sorgligt är det i alla fall, RIP vår gamla bil!

Här kommer lite bilder från i tisdags: (klicka på dem för att se dem större) Om du tycker någonting (låter väldigt fel, men hmm) så får du gärna dra iväg ett mail eftersom det inte går att kommentera...