fredag 24 september 2010

Hej bloggen! Såg precis att jag inte har bloggat sen i tisdags men det har liksom inte riktigt hunnits med, men nu jävlar kan INGEN stoppa mej! Mohaha! Nejdå men för det första har min pappas kusin varit här i ngra dagar så jag har haft fullt upp med att vara med henne. Sen har jag också hunnit vara sjuk i en halv dag, gick hem efter lunch i onsdags med feber... Den gick som tur var över fort så igår blev det skola igen, eller så kul var det ju faktiskt inte med skola...

Några av världens bästa tjejer (och dom är verkligen bäst på mycket, t.ex att skjuta pizzakanter långt och köra bilbanor) stack precis, va först och käkade pizza med dom, firade Emma. Hände mycket mysko på pizzerian, jag var på värsta hyperhumöret och kom på hur man trimmar en läskburk till en så kallad pizzakantskjutare. Hur man gör är tyvärr för er läsare hemligt, kanske berättar någon gång... För utom pizzaätande, läskdrickande, matkrig (som pizzakantskjutandet utvecklades till) blev det också glaskrossning, men det stod Moa för. Sen stack några hem till mej, eftersom jag bor typ 50 meter från pizzerian, och så visade jag dom runt i vårat hus. Alltså tjejerna i min klass är ju bara så jävla bäst!!! Love you!!!

I morgon blir det föresten Karlstad med mamma och lillebror för att köpa jacka och skor och sådant tråkigt, eventuellt blir det också att köpa något roligt också... Här kommer föresten ett låttips: Pretty tied up, Guns n' roses, spotifya... Ha det bäst!!!