fredag 13 augusti 2010

Trams om kaniner.

Godmorgon! Har tyvärr inte hunnit skriva något på flera dagar som ni har märkt... Igår va vi på stranden på förmiddan. Härligt!!! Första gången som det var riktigt fint väder på hela veckan. Fast sen blev det typ mulet och på kvällen åskade det. Är det bara jag som faktiskt gillar det det åskar, alltså inte om man typ åker båt och åskan är rakt över en, men om man sitter inne eller nått. Och det är ju hur mysigt som helst när man försöker sova och man hör regnet och mullret och ser blixarna som lyser upp hela himlen!


Nu sitter det en vildkanin bara några meter från fönstret, den ser ut som en sten. Jag tror den sover, eller så är den död. Fast det tror jag inte. Måste i så fall va ett trist sätt att dö på om man är en vildkanin. Bara gå in på en gräsmatta och kura ihop sig till en sten och dö. Så skulle i alla fall inte jag ha velat dö om vi nu tänker oss att jag va en vildkanin. Nej, jag hade nog hellre dött i någon fajt mot en annan kanin där jag försökte skydda mitt sjuka barn eller något, skulle kännas bättre. Tur att jag inte är en vildkanin.

Det är föresten fredagen den trettonde idag undrar vad som händer då? Någon elak gammal gubbe kanske kommer och förvandlar mig till en vildkanin också helt plötsilgt kommer det in en annan kanin i mitt bo, där jag och min magsjuka son bor, och försöker döda min son bara för att vara dum. Den andra kaninen lyckas döda min son och jag blir jätteledsen och begraver min son under en buske. Sen går jag ut på en gräsmatta och kurar ihop mig så att jag ser ur som en sten och sen dör jag bara. Bara för att det är fredagen den trettonde.

Nej nu har jag nog inte mer att skriva om tror jag men det kommer lite bilder länge ner... Hejdå!!!






Nu hoppade kaninen iväg.