måndag 4 april 2011

Borsta tänderna ute

Hej igen! Ville bara säga en sak som jag inte sa förut. Jag ÄLSKAR att borsta tänderna utomhus, helst på en balkong eller något. Hmm, vad intressant va? NU har jag föresten lust att lägga upp en bild, blir en från förra veckan. Förövrigt lyckades jag aldrig pallra mig ut på någon promenad, eller duscha, eller kolla på TV. Fan va dryg jag är! Jaja, lite TV ska jag väl i alla fall hinna med... Haha! Gonatt! (klicka på bilden för att se den större)

Öhh...

Hallå! Sitter i mitt rum och tänker på hur mycket jag älskar att fota. Och hur mycket jag älskar teater. Har redan beslutsångest inför gymnasievalet, fast att jag har nästan ett år på mig att bestämma mig. Hmm, kommer inte bli lätt...

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har verkligen lust att ta en snabb, lång promenad i vårvädret men...jag orkar inte. Är riktigt jävla trött... Åhh, jag hade ju tänk göra en massa viktiga saker ju, typ kolla på en massa TV:program. Och duscha... Nää, är så jävla rastlös så nu går jag nog ut! Nu går det föresten att vara anonym (men man kan ju fortfarande skriva i kommentaren vem man är) när man kommenterar, alltså måste man inte ha nytt konto typ på google eller vad det är. Fast det suger att man inte bara kan kommentera med sin blogg, jag vet... Men nu hoppas jag i alla fall på en massa sköna kommentarer! Nu ska jag i alla fall gå ut!

Ingen bild idag, har egentligen en massa bilder jag skulle kunna lägga upp men jag har bara ingen lust...